skip to Main Content
info@fitgezondenhappy.nl

Workout-advies

Ben jij van plan om eindelijk aan die killer-body te gaan werken?

Dan sta ik als workout coach voor je klaar! Veel mensen willen vaak al heel lang het roer omgooien, maar weten gewoon niet hoe. En dat is ook helemaal niet vreemd. Het is ook lastig om ermee te beginnen. Ik ben er voor je om dat begin makkelijker te maken! Lees mijn blog ter inspiratie of neem contact met me op voor extra advies en tips.

 

Voedingsadvies

Wil jij je eetgewoonten verbeteren maar weet je niet hoe?

Dan staat mijn blog vol met tips voor een goed begin! Jezelf nieuwe gewoontes aanleren is nu eenmaal moeilijk. Mijn blog is er om dat allemaal wat makkelijker te maken. Lees mijn blog ter inspiratie of neem contact met me op voor meer persoonlijke tips. Zo kun jij straks met een gerust hart van lekker eten genieten dat ook nog eens goed is voor je!

 

Mindfulness advies

Zoek je meer rust in je hoofd in alle hectiek?

Dan staan er meer dan genoeg blogs voor je klaar met rustgevende tips! Het leven kan overweldigend zijn met carrière, studie, privézaken en wat allemaal nog meer. De rust terugvinden in jezelf kan dan een hele klus zijn. Gelukkig zijn er verschillende technieken die ik je kan leren om de rust terug te brengen in je leven. Lees mijn blog ter inspiratie of neem gerust contact met me op voor wat rustgevende zen tips.

 

Back To Top