skip to Main Content
Helemaal Zen Met Diamond Painting

Helemaal zen met diamond painting

Heb je even tijd voor jezelf, maar heb je toch een gestrest gevoel? Probeer dan diamond painting! Dit is schilderen door het plakken van diamantjes en ongelooflijk mindful. Het helpt je denken en doen op één lijn te krijgen, waardoor je gedachten niet meer alle kanten opgaan en je je zorgen even los kunt laten. Dit is even simpel als effectief!

Wat is diamond painting?

Bij diamond painting plak je diamantjes op een canvas met een afbeelding. Het is dus niet moeilijk, maar je hebt er wel een beetje concentratie voor nodig. Zo ga je helemaal op in het maken van iets moois. Bestel je een diamond painting pakket? Dan zit hier alles bij wat je nodig hebt, van de diamantjes tot een zelfklevend canvas. Haal het folie eraf en je kunt aan de slag! Plak de juiste steen op de juiste kleur en je ziet je kunstwerk groeien.

Waarom diamond painting rustgevend is

Diamond painting is een ontspannende bezigheid, waarmee je even alleen bezig bent met het maken van een schilderij. Doordat denken en doen even één zijn, leef je helemaal in het moment en vergeet je alles om je heen. Met diamond painting ben je dus ontzettend mindful bezig en kun je je ontspannen, terwijl je ook nog iets moois maakt, voor jezelf of voor een ander. Het klinkt ongelooflijk simpel en dat is het ook. Maar na een tijdje diamantjes plakken voel je je helemaal zen.

Probeer het zelf uit

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten afbeeldingen beschikbaar om te beplakken. Kies iets uit wat je aantrekt en ga lekker aan de slag. Hiervoor hoef je niet eens de deur uit, want je bestelt een diamond painting set eenvoudig online. Laat me weten hoe het je bevallen is!

Back To Top